logo Stran je v izdelavi!

OTVORITEV OBNOVLJENIH PROSTOROV ZA POTREBE SOCIALNEGA PODJETNIŠTVA

Občina Slovenska Bistrica je v prostorih bivše trgovine z gradbenim materialom ter barvami in laki na Partizanski ulici 24 v Slovenski Bistrici obnovila prostore za potrebe socialnega podjetništva.

Zagotovitev omenjenih prostorov je del aktivnosti, ki jih Občina Slovenska Bistrica izvaja na področju spodbujanja socialnega podjetništva, najemniki poslovnih prostorov pa bodo podjetniki, ki se ukvarjajo z dejavnostjo, ki ima značaj socialnega podjetništva. Večina najemnikov je tudi sodelovala na javnem natečaju za izbor najboljše socialnodjetniške ideje, ki je potekal lani jeseni.

V obnovljenih prostorih bodo delovali:

- DRUŠTVO AKTIVIRAJ SE - BISTRA ROPOTARNICA
- HIŠA ARHITEKTURE

- DRUŠTVO SOFIJIN BRLOG in
- DRUŠTVO ZA EKOLOGIJO IN TRAJNOSTNI RAZVOJ


Vabimo vas na odprtje obnovljenih prostorov, ki bo v petek, 8. maja 2015, ob 11. uri  v  obnovljenih prostorih  na Partizanski ulici 24, 2310 Slovenska Bistrica (nasproti puba Beli konj).


Vabljeni!

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.