logo Stran je v izdelavi!

ON-LINE BAZA podatkov ponudbe in povpraševanja slovenskih in hrvaških podjetnikov

Projekt »Mala šola podjetnikov SI-HR«, ki ga Razvojno informacijski center (RIC) Slovenska Bistrica skupaj s projektnimi partnerji uspešno izvaja, je namenjen čezmejnemu sodelovanju med Slovenijo in Hrvaško (Operativni program Slovenija-Hrvaška 2007-2013). 

Na spletni strani projekta smo vzpostavili ON-LINE bazo podatkov ponudbe in povpraševanja slovenskih in hrvaških podjetnikov. V ta namen vabimo vse podjetnike, ki želite biti aktivni na področju izmenjave blaga in storitev in se želite čezmejno povezovati, da se nam pridružite in se brezplačno vpišete v on-line bazo podatkov. 

V bazo vas lahko vpišemo tudi mi, s tem da nam morate izpolniti obrazec Vpis v ON-LINE bazo podjetnikov in nam ga posredovati na e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si ali po navadni pošti: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Več o projektu »Mala šola podjetnikov SI-HR« najdete tukaj.

Po zaključku projekta (t.j. 31. marec 2015) bo s spletno stranjo upravljal projektni partner OOZ Šmarje pri Jelšah, ki bo skrbel za ažurnost podatkov baze na spletni strani.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.