logo

Oddaja v najem - uporaba

Najem sejne sobe

V prostorih RIC, v središču Slovenske Bistrice, ponujamo možnost najema sejne sobe. Kapaciteta sejne sobe je 32 sedežev z mizami ali 40 sedežev brez miz. Na razpolago so tudi internetna povezava, tabla piši-briši, avtomat za tople napitke in toaletni prostori.
 
Cena najema sejne sobe znaša 25 EUR / uro (v ceno ni vključen 22% DDV).
Za več informacij pokličite 02 843 0246.
 
Cenik velja od 16. 9. 2019.
 

Uporaba kuhinje

Nudimo vam uporabo večnamenske kuhinje za izobraževalne vsebine, do 18 udeležencev. Opremljenost prostorov je takšna, da bodo lahko vsi vaši tečaji, delavnice in seminarji potekali nemoteno in kvalitetno. Kuhinja je opremljena v skladu s predpisi o minimalnih sanitarno-tehničnih zahtevah za gostinske lokale po uredbi EU in navodilih HACCP ter v skladu s posebnimi sanitarno-zdravstvenimi pogoji za predelavo živil v okviru dopolnilne dejavnosti na kmetiji.
 
 
 
Za več informacij pokličite 02 843 0810.
 
OBVESTILO: Obveščamo vas, da najem kuhinje trenutno ni mogoč!
Več
13.05.2022
19.04.2022
14.04.2022
04.04.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.