logo Stran je v izdelavi!

Občina Slovenska Bistrica predstavljala projekt StoRES na mednarodni konferenci v Ljubljani

V Ljubljani je 18. in 19. oktobra potekala mednarodna konferenca programa Interreg Mediteran, na kateri so se predstavljali projekti s področja učinkovite rabe energije v stavbah in projekti s področja uporabe obnovljivih virov energije. Na konferenci so potekale številne delavnice, "razstava projektov", okrogla miza in druge predstavitve.

Dogodka so se udeležili tudi predstavniki Občine Slovenska Bistrica. Občina je partner v projektu StoRES, ki ga vodi Ciperski raziskovalni center za obnovljive vire energije (FOSS). Kot predstavnica projekta StoRES je na konferenci svoje ugotovitve in ideje delila na delavnicah ter na "razstavi projektov" prikazala delovanje hranilnika energije, v povezavi s sončnimi celicami. 

            

Več o samem projektu najdete na spodnjih povezavah:

Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.