logo

Novosti na področju varstva osebnih podatkov - Uredba GDPR

Brezplačna delavnica bo v ponedeljek, 14. maja 2018, 10.00-12.00 ure na OOZ Slovenska Bistrica, Špindlerjeva ulica 2e, Slovenska Bistrica.

25. 5. 2016 je bila v Uradnem listu EU objavljena Splošna uredba (EU) 2016/679 o varstvu osebnih podatkov (GDPR - General Data Protection Regulation), ki bo poenotila varstvo osebnih podatkov EU, ki ga pri nas ureja Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Reforme za upravljalce osebnih podatkov in posameznike prinaša precej novosti. Uredba se bo začela uporabljati v državah članicah konec maja 2018.

Na delavnici bodo predstavljene ključne novosti nove uredbe – izvedeli boste katere novosti prinaša GDPR, kaj pomenijo za vaše poslovanje in kako se nanje pripraviti.

PROGRAM:

  1. Novosti Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov – glavne spremembe
  2. Nove določbe
  3. Odprta vprašanja in izvedbeni akti
  4. Kako se pripraviti na novosti GDPR?

Morebitna vprašanja nam posredujte na naslov info@aditiv.net, do 11.05.2018.

Odgovore boste izvedeli na seminarju.

Predavateljica:

Marija Gajšek, univ. dipl. inž. živ. tehnologije, zasebnica, ki ima kot zunanja strokovna sodelavka za nadzor kakovosti v trgovskem centru E.Leclerc v Mariboru ter številnih drugih ustanovah in podjetjih, bogate praktične izkušnje glede varstva osebnih podatkov.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijava je obvezna preko preko spletnega obrazca. Število prijav je omejeno!

Organizator: RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z OOZ Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: Danica Košir, RIC Slovenska Bistrica (tel. 02 292 72 10), Olga Kampuš, OOZ Slovenska Bistrica (tel. 02 818 14 20).


Lepo vabljeni!
 


Delavnica je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
20.09.2018
19.09.2018
03.09.2018
03.09.2018
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.