logo

NOVO! BREZPLAČNO davčno in računovodsko svetovanje

Podjetnikom in družbam nudimo brezplačno davčno in računovodsko svetovanje zunanjega strokovnjaka.

Pomagamo vam pri:

  • optimiranju davčne bilance,
  • dohodnini,
  • davku od dohodka pravnih oseb,
  • davčnem postopku, davku na dodano vrednost in preventivnem davčnem pregledu.
  • pregledu ustreznosti listin v skladu z zakonodajo RS,
  • pregledu izdelave tedenskega, mesečnega, letnega plana denarnih tokov in finančnih tokov,
  • kontroli in evidentiranje poslovnih dogodkov v predpisane davčne evidence.

Na svetovalnem srečanju davčni in računovodski strokovnjak opravi analizo vašega problema in predstavi okvirne možne rešitve. Vsak primer se obravnava individualno na sedežu RIC-a na Trg svobode 5 v Slovenski Bistrici (nad mladinskim centrom).

Brezplačno svetovanje se izvaja vsako sredo med 10.00 in 11.00 uro po predhodni prijavi na tel. 02 843 02 46 ali elektronski naslov danica.kosir@ric-sb.siV prijavi nam sporočite ime in priimek, datum in uro, temo ter kontaktne podatke. 

Brezplačni davčni in računovodski nasvet je omejen na 15 minut.

 

Več
13.02.2019
12.02.2019
22.01.2019
22.01.2019
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.