logo Stran je v izdelavi!

Novičke PRIZMA 50 (junij-avgust 2015)

Ne spreglejte e-novičk središča Prizma 50+! Najdete jih TUKAJ (klikni).

Prizma 50+ je medgeneracijsko razvojno, poslovno izobraževalno središče Podravja, ki se primarno osredotoča na izboljšanje zaposlotvenih možnosti generacije 50+.

Sedež središča je v Mariboru, aktivnosti, ki jih izvajajo partnerji Prizme 50+, pa se odvijajo tudi drugje - med drugim v Slovenski Bistrici, zato ne spreglejte aktualnih aktivnosti!

Cilj Prizme 50+ je aktivirati zaposlitveni potencial posameznikov,  podjetij  in  s tem širše skupnosti,  zagotoviti  priložnosti za delovno aktivnost starejših ter njihovo zaposlovanje in izboljšati storitve za generacijo 50+ v lokalnem okolju in s tem zagotoviti večjo konkurenčnost podjetij ter starejše delovno sposobne populacije in posledično konkurenčnost regije.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.