logo Stran je v izdelavi!

Nov tržni kanal za turistične ponudnike

 

Na širšem območju Podravja, Slovenskih goric, Dravskega in Ptujskega polja ter Prlekije vzpostavljamo sprejemnega organizatorja potovanj in izletov - incoming agencijo. Projekt vodi Razvojna agencija Slovenske gorice iz Lenarta, sodelujoči partnerji smo: LAS Prlekija, LAS Bogastvo podeželja,LAS Lastovica TOTI LAS, LAS Ceahlau (Romunija) in LAS Dobro za nas.
 
K vključitvi vabimo vse turistične deležnike, ki si želijo dodatnega kanala za prodajo svojih storitev, skupnega marketinga in razvoja turizma na Štajerskem. V ta namen smo partnerji pripravili informativno brošuro z vsemi informacijami in kontakti, dodani pa so tudi informativni vprašalniki za zainteresirane ponudnike. Komunikacija in aktivnosti na terenu potekajo že kar nekaj časa, kljub temu pa vabimo ponudnike, da svoj interes k vključitvi podajo tudi z vrnjenim vprašalnikom do konca januarja 2023.
 
PRENESITE SI BROŠURO KOT PDF: INCOMING AGENCIJA ZLOŽENKA
 
 
 
Za vse informacije smo na voljo na 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica) ali ivana.pecovnik@ric-sb.si.
 
Vabljeni k sodelovanju!
 
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.