logo Stran je v izdelavi!

Natečaj za NAJ SPOMINEK, DOŽIVETJE, KULINARIČNO JED V SLOVENSKI BISTRICI

Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, v okviru projekta Inspiracija razpisuje natečaj in vabi k sodelovanju pri pripravi predlogov za nova in izvirna doživetja, kulinarično ponudbo ter spominke na območju občine Slovenska Bistrica.

Natečaj je predmet aktivnosti, ki poteka v okviru čezmejnega projekta 'Inspiracija – revitalizacija mest industrijske dediščine za preboj kulturnega turizma v Trbovljah, Slovenski Bistrici, Labinu in na Reki'. Izdelki, ki bodo pripravljeni in izdelani v sodelovanju z lokalnimi prebivalci in podjetji, bodo namenjeni promociji projekta in vključitvi v turistični produkt Inspiracija.

Na natečaj se lahko prijavijo vse fizične in pravne osebe, še posebej pa vabimo mlade, ranljive skupine, starostnike, umetnike, saj si želimo oblikovati ponudbo, ki bo prilagojena različnim ciljnim skupinam.

Vsak prijavitelj lahko sodeluje na različnih tematikah natečaja, vendar z največ tremi predlogi. Prijavnico in dokumentacijo oz. izdelek, je potrebno oddati  za vsako tematiko posebej.

Ocenjevanje bo izvedla strokovna komisija, ki jo bo imenoval RIC Slovenska Bistrica. Komisija bo pri ocenjevanju upoštevala vse prispele prijave in bo lahko avtorja pozvala k pojasnitvi oz. dopolnitvi prispelega predloga. Izdelki, ki ne bodo ustrezali pogojem razpisa, bodo pred ocenjevanjem izločeni. Komisija je pri ocenjevanju popolnoma avtonomna in odloča z večino glasov. Na odločitev komisije niso možni ugovori. Komisija se lahko odloči o načinu vključitve predloga oziroma izdelka v turistični proizvod Inspiracija.

Prijave lahko oddate osebno na RIC Slovenska Bistrica in na TIC Slovenska Bistrica, vsak delovni dan v času uradnih ur ali priporočeno po pošti na naslov: RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica.

Rok za oddajo predlogov je najkasneje do 15. 7. 2019 do 12. ure. 

Več o natečaju in prijavne obrazce najdete TUKAJ!

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.