logo Stran je v izdelavi!

Mednarodno srečanje - »Od navdiha do akcije - poslovni modeli z družbenimi učinki«

Lokacija: Ekonomska fakulteta UL (Lila dvorana - Dvorana Generali), Ljubljana

Datum: 15. oktober 2014, ob 17.00 uri

SPIRIT Slovenija vas vabi k udeležbi mednarodnega srečanja z naslovom: "Od navdiha do akcije - poslovni modeli z družbenimi učinki", ki bo v sredo, 15. oktobra 2014, ob 17.00 uri na Ekonomski fakulteti UL (Lila dvorana - Dvorana Generali), Ljubljana.

Za inspiracijo na področju poslovnih modelov z družbenimi učinki bodo poskrbeli gostje iz Londona, Zagreba in Dunaja:

O priložnostih in prihodnosti podjetništva z družbenimi učinki pa bodo na okrogli mizi 'Razvoj družbenega podjetništva - kako naprej?' spregovorili:

  • Alenka Hren, predstavnica Javne agencije SPIRIT Slovenija
  • Barbara Bregar-Mrzlikar, direktorica CEED Slovenija
  • Sandi Češko, ustanovitelj in so-lastnik podjetja Studio Moderna
  • Gregor Sakovič, predstavnik organizacije Sklad05
  • doc. dr. Jana Žnidaršič, redna članica katedre za management in organizacijo Ekonomske fakultete UL in
  • mag. Anja Šerc, vodja projekta Reinovator iz Zavoda Viva

Okroglo mizo bo povezovala Alexis Eremia, direktorica ImpactHub Vienna.

Dogodek je del Vseslovenske akcije »Podjetno do družbenih učinkov« (dodatne informacije in prijave), ki ga organizirajo SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Zavodom Viva in Zavodom Uspešni podjetnik.

Vseslovenska akcija »Podjetno do družbenih učinkov«poteka s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ministrstva za delo, družino, socialne zadevein enake možnosti.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.