logo Stran je v izdelavi!

Mednarodna konferenca VOLILNE PRAVICE OD LOKALNE DO EVROPSKE RAVNI

Spoštovani,


v okviru projekta »Evropske regije razvijajo evropsko državljanstvo« (»European regions developing European citizenship«), sofinanciranega iz programa Evropa za državljane, vas vabimo na
 
mednarodno konferenco 
z naslovom:
 
»Volilne pravice od lokalne do evropske ravni - politična udeležba državljanov EU v izgradnji skupnosti« (»Voting rights from local to European level – political participation of EU citizens in constructing the community«). 
 
Konferenca bo potekala v četrtek, 14. aprila 2016, v Gradu Slovenska Bistrica. Konference se bodo udeležili tako predstavniki tujih partnerskih institucij, sodelujočih v projektu, kot tudi zainteresirana domača javnost. Vabilo na mednarodno konferenco najdete TUKAJ.
 
Vabimo Vas, da se konference udeležite ter prispevate k izmenjavi izkušenj in dobrih praks na področju volilnih pravic. Vašo prisotnost nam prosimo potrdite najkasneje do torka, 5. 4. 2016 na elektronski naslov: ivana.pecovnik@ric-sb.si ali na telefonsko številko: 02 843 08 10.
 
Delovna jezika bosta angleščina in slovenščina. Zagotovljeno bo simultano tolmačenje.
 
Vljudno vabljeni!
 
Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.