logo Stran je v izdelavi!

Mednarodna konferenca -Načini za dvig državljanskega glasu-
 
RIC Slovenska Bistrica skupaj s 15 partnerji iz različnih evropskih držav sodeluje v projektu Evropsko državljanstvo – mreža mest EC-NET (The European Citizenship Network of Towns (EC-NET).
 
V sklopu projekta bo v torek, 17. 5. na Poljskem potekala mednarodna konferenca z naslovom "Načini za dvig državljanskega glasu" ("Ways to Raise Citizens' Voice").
 
Namen tega mednarodnega dogodka je zbrati in razpravljati o različnih oblikah sodelovanja državljanov, vključno z načini vplivanja na odločanje na ravni EU. Ker se dogodek odvija na Poljskem, se bo močno osredotočil na trenutne razmere, povezane z vojno v Ukrajini in migracijo ukrajinskih državljanov na Poljsko. Dogodek bo ponudil kritičen pogled na odločanje in državljansko udeležbo ter konstruktiven pristop za predlaganje novih načinov za dvig državljanskega glasu.
 
Dogodku se lahko priključite tudi vi! Registrirate se lahko na spodnji povezavi:
 
 
Vse informacije o dogodku najdete tukaj: https://www.facebook.com/events/530802761867943
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.