logo Stran je v izdelavi!

Matija Goljar navdušil na Kreativnem podjetniškem večeru

V torek, 21. 3. 2017 je RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z Ljudsko univerzo Slovenska Bistrica več kot uspešno izvedel podjetniški večer. Predavalnica Ljudske univerze Slovenska Bistrica, kjer je dogodek potekal, je bila napolnjena do zadnjega kotička. Gostili smo Matijo Goljarja, uspešnega mladega podjetnika, podjetniškega mentorja, vodjo socialnega podjetja Ustvarjalnik d.o.o. in voditelja aktualne TV oddaje Štartaj, Slovenija! Z mladostno zagnanostjo, pozitivnim razmišljanjem in načinom predajanja podjetniških zgodb, je skoraj 70 udeležencev večera navduševal nad podjetništvom oz. kako idejo/hobi pretvoriti v posel in pri tem zaslužiti. Zanimivo zgodbo o spoznanju podjetniške priložnosti v hobiju nam je predstavil poseben gost podjetniškega večera in udeleženec oddaje Štartaj, Slovenija!, Renee Vozelj, ki proizvaja lastno pivo in ga prodaja tudi v megamarketih Interspar.

Dogodek je bil financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Evropskega sklada za regionalni razvoj in SPIRIT Slovenija, javna agencija.

RIC Slovenska Bistrica
 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.