logo Stran je v izdelavi!

LINKEDIN - POSLOVNO družbeno omrežje za večjo B2B prodajo ali izboljšanje kariere

 

SPOT Svetovanje Podravje vabi na brezplačno SPOT delavnico:

 

LINKEDIN - POSLOVNO družbeno omrežje za večjo B2B prodajo ali izboljšanje kariere!

ki bo potekala v ponedeljek, 2. oktobra 2023,

od 9:00 do 12:00 ure, preko aplikacije ZOOM

 

Že poznate edino poslovno družbeno omrežje Linkedin? Če ne, je čas, da ga spoznate.

Če delujete v B2B panogi, je to prvo omrežje, na katerem morate biti prisotni. Ravno tako je to najpomembnejše omrežje za iskanje novih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali zaposlenih. Želite napredovati v karieri in priti pred oči kadrovikov podjetij? Tudi za to poskrbi Linkedin.

LinkedIn je spletno socialno omrežje, kjer lahko spoznate nove poslovne kontakte, ponudite svoje storitve in izdelke širokemu krogu poslovnih kupcev, se povežete s strokovnjaki iz svojega področja, širite svojo socialno mrežo znotraj svoje stroke ali izven nje, navežete stik s kadri v določenem podjetju in ustvarjate svoj strokovni ugled na spletu.

Na delavnici boste spoznali:

  • Zakaj je LinkedIn vedno bolj pomemben kanal za poslovanje?
  • Kaj je LinkedIn in kako deluje?
  • Kaj vse nam omogoča kot posameznikom ali podjetjem?
  • Kako dobro uredimo LinkedIn profil/stran?
  • Kako si čim bolj razširiti mrežo?
  • Kako doseči poslovne partnerje, kupce?
  • Kaj in kako objavljati na LinkedIn-u?

Izvajalec: KISIK, Biserka Kišič s.p. Izvajalka ima 20 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. S strani strokovnjakinje za digitalni marketing boste izvedeli marsikaj zanimivega, novega, še zlasti pa uporabnega za vaše vsakodnevno poslovanje.

Kotizacija: Delavnica je brezplačna.

Prijava: Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na delavnico preko spletne prijavnice.

Povezavo do spletne delavnice boste prejeli en dan pred izvedbo delavnice.

Več informacij o brezplačni delavnici: Organizator delavnice je RIC Slovenska Bistrica. Kontaktna oseba Danica Košir, tel. 02 292 72 10, danica.kosir@ric-sb.si.

 

Vljudno vabljeni!

 

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj,Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.