logo Stran je v izdelavi!

Konferenca o rabi energije v Mediteranu in zaključni dogodek projekta StoRES

Na Sardiniji, v mestu Cagliari, bo od 28. do 30. maja 2019 potekala konferenca z imenom SyNERGY MED 2019, na temo rabe energije v Mediteranu, ki jo organizira konzorcij projekta StoRES. Partnerji načrtujejo, da se bo s tem vzpostavila večja platforma za področje energetike, konferenca pa ohranila tudi v prihodnjih letih. Teme, ki se bodo predstavile na dogodku so povezane s tehnološkimi izzivi, s katerimi se soočamo v Mediteranu, vključujoč vsa področja energetike, od proizvodnje  energije in opreme, do prodaje, politike in drugih produktov. 

V okviru konference SyNERGY MED 2019 bo 28. 5. 2019, (8:30-15.00), potekal tudi zaključni dogodek projekta StoRES "Inovativne rešitve za spodbujanje nizkoogljičnih strategij in povečanje obnovljivih virov energije v energetski mešanici na območju Mediterana." 

Dogodka sta namenjena tako akademikom in raziskovalcem, kot tudi oblikovalcem politik, predstavnikom oblasti, neprofitnih organizacij, podjetnikom in ostalim, ki jih omenjena tematika zanima.

 

   

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.