logo

KOMUNIKACIJA IN VODENJE ZA OBRTNIKE IN PODJETNIKE-Vodenje manjših delovnih skupin

SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno delavnico

»KOMUNIKACIJA IN VODENJE ZA OBRTNIKE IN PODJETNIKE«

Vodenje manjših delovnih skupin

23. september 2021, od 8.30 do 15.30

v prostorih IZZA d.o.o., Ljubljanska cesta 42, Slovenska Bistrica

Pravilni pristopi in vodenje do želenih ciljev temeljijo na vodstveni strukturi. Novodobni obrtnik – podjetnik je tudi vodja in potrebuje nabor različnih znanj, da pri posamezniku doseže želeno učinkovitost. Dober vodja zna komunicirati z različnimi tipi ljudi, organizirati in motivirati sebe in druge ter navduševati ljudi za doseganje ciljev.

Vsebina delavnice:

1. Vrline in lastnosti uspešnih vodij

2. Učinkovito komuniciranje s sodelavci

 • Prepoznavanje vrste temperamentov
 • Izvedba osebnostnega testa – vaja
 • Pravilni pristopi do vsakega temperamenta – vaja
 • Grajenje dobrih odnosov med različnimi tipi ljudi

3. Poslušanje

 • Poslušanje sodelavcev, ko dajemo navodila – vaja
 • Razumevanje navodil, da ne pride do izkrivljenih informacij – vaja
 • Pravila za izboljšanje poslušanja

4. Razmerje med izrečenimi pohvalami in kritikami

5. Pomen pohvale

 • Kdaj, kaj, kako pohvalimo
 • Izrekanje pohvale – vaja

6. Pravilno izrekanje kritike

 • Kaj kritiziramo: osebo, delo, izdelek – storitev?
 • Čustva in kritika, preprečimo, da ne pride do spora

7. Kritika izrečena v sendviču

 • Pravilno izrekanje kritike – vaja

8. Delegiranje dela sodelavcem

 • Pravila delegiranja
 • Vaja: izvedba delegiranja

 

Komu je delavnica namenjena: zaposlenim in samozaposlenim, ki se stalno ali občasno srečujejo z vodenjem.

Izvajalka: Delavnico bo vodila ga. Zlatka Dreo, ki ima 18 let delovnih izkušenj z vodstvenimi deli v proizvodnji,  nato je postala vodja izobraževanja v znanem velikem slovenskem podjetju. Pri svojem delu je dosegala izjemne rezultate, saj je podjetje dobilo mnoga priznanja s področja funkcionalnega usposabljanja zaposlenih. Kot predavateljica ima bogate izkušnje z izobraževanjem odraslih predvsem na področju poslovnega komuniciranja, bontona, protokola, vodenja, organizacije prireditev, planiranja časa in prodaje.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedenosti 15 mest.

Za udeležbo na delavnici je potrebno izpolnjevati pogoj PCT, kar boste izkazali z ustreznim dokazilom o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju.

V kolikor se bo delavnica izvedla preko spleta (aplikacija ZOOM), vas bomo o tem pravočasno obvestili na e-naslov, ki ga boste navedli v prijavnici. Dan pred izvedbo spletne delavnice boste prejeli povezavo, preko katere se boste vključili na delavnico.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica v sodelovanju z OOZ Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: tel. 02 292 72 10 (Danica Košir, SPOT svetovalka), 02 843 02 46 (tajništvo), e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si.

 

                   Lepo vabljeni!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Več
13.05.2022
19.04.2022
14.04.2022
04.04.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.