logo Stran je v izdelavi!

Katalog živilskih izdelkov NA(J)PREJ LOKALNO

 

V današnjem času ljudje vedno bolj prepoznavamo pomen kvalitetno pridelane hrane za našo oskrbo in s tem bogastvo, ki ga nudijo lokalni pridelovalci. V sodelovanju treh sosednjih lokalnih akcijskih skupin (LAS Haloze, LAS Dobro za nas in LAS Bogastvo podeželja) smo združili moči sodelovanja v projektu pod nazivom Na(j)prej lokalno! in skupaj s ponudniki izdali prvi KATALOG ŽIVILSKIH IZDELKOV v obliki časopisa.
 
Namen kataloga živilskih izdelkov Na(j)prej lokalno! je informiranje lokalnih prebivalcev o kakovostnih živilskih proizvodih z lokalnega območja s poudarkom na živilih, ki so vključena v različne sheme kakovosti v Sloveniji in na EU ravni. Katalog je namenjen tudi vzpostavljanju kratkih prodajnih verig, saj med proizvajalcem in kupcem ni verižnih posrednikov. Želimo si, da bi ta katalog živilskih izdelkov zraven prebivalcev na lokalnem območju aktivno uporabili tudi ponudniki turističnih in gostinskih storitev v našem okolju ter javni zavodi, šole in drugi naročniki pri izvedbi lokalnih naročil živil v njihove obrate prehrane.
 
Izdelke je možno dobiti pri ponudnikih, navedenih po abecednem vrstnem redu na zadnji strani kataloga. Dostopnost izdelkov na drugih prodajnih mestih se lahko preveri pri posameznem ponudniku. Nekatera živila so vključena v spletno prodajo preko naše spletne tržnice Jem domače (www.jemdomace.si).
 
Katalog živilskih izdelkov Na(j)prej lokalno! je v obliki elektronskega časopisa dosegljiv na povezavi tukaj. 
 
Več lahko preberete v sporočilu za javnost, ki se nahaja tukaj. 
 
Katalog je izdelal in izdal LAS Haloze, PRJ Halo, podeželsko razvojno jedro. Za dodatne informacije jih lahko pokličite na 02 795 32 00 ali jim pišete na las.haloze@halo.si.

 

 

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.