logo

KAKO USTVARITI ZGODBO, KI PRODA ČISTO VSAK IZDELEK

 12. november 2019

*Spremenjena lokacija delavnice: Ljudska univerza Slovenska Bistrica, Partizanska cesta 22, Slovenska Bistrica.

 

Poslovna točka SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno delavnico

KAKO USTVARITI ZGODBO, KI PRODA ČISTO VSAK IZDELEK?

torek, 12. november 2019, 9.00-15.00

prostori RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica*

Delavnica je namenjena vsem, ki želite izstopiti iz povprečja.  Ni toliko pomembno kaj prodajate, ampak predvsem kako se tega lotite in kako pristopite k vašim kupcem. Delavnica je primerna tako posameznikom, ki ste na začetku svoje poslovne poti in bi radi pridobili nova, sveža znanja, kot tudi strokovnjakom in vodjem, ki bi se radi izpopolnili in nadgradili svoje prodajne tehnike.

Program delavnice:

 1. PSIHOLOGIJA USPEHA
 • Psihologija uspešne  prodaje
 • Razlika med povprečnim in vrhunskim prodajalcem
 • Praktične vaje
 1. PRODAJNI RAZGOVOR
 • Prodajni razgovor od A do Ž  in pomen PRODAJNE  ZGODBE
 • Kako povečati bazo zvestih kupcev
 • Praktične vaje
 1. MOTIVACIJA
 • Kako in kje vaša blagovna znamka dela za vas?
 • Pet korakov do uspešne samomotivacije
 • Praktične vaje                                                                             

Predavateljica:

DRAGICA KORENJAK, dipl. managerka, je svetovalka za razvoj prodajnih mrež z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju podjetništva, direktne prodaje in vodenja prodajnih mrež v Sloveniji in na trgih JV Evrope. Trenutno je znana MOTIVACIJSKA GOVORNICA, katere vpliv se širi preko meja, tako kot njen zadnji projekt: »Od Vardarja pa do Triglava«.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA. Število mest je omejeno!

Prijava: prijava je obvezna preko spletnega obrazca ali po telefonu 02 292 72 10 (Danica Košir).  

Organizator: RIC Slovenska Bistrica.

               

                 Vljudno vabljeni!

 

Delavnica je organizirana v sklopu projekta SPOT svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Več
05.05.2021
12.03.2021
15.02.2021
28.01.2021
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.