logo

Kako povečati svoj poslovni uspeh s pomočjo socialnih omrežij

SREDA, 20. 3. 2019, 13.00-15.00
RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica

Poslovna točka SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno delavnico z naslovom Kako povečati svoj poslovni uspeh s pomočjo socialnih omrežij.

Vsebina delavnice: 

  • Kje začeti (osnovni pojmi in pravila, brezplačne ali plačljive storitve, lokalno ali globalno, pomen marketinga za naš poslovni uspeh); 
  • Potrošniki (kdo so, kako jih pridobimo); 
  • Optimizacija spletnih iskalnikov (SEO); 
  • Platforme (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, YouTube); 
  • Kaj in kako objavljamo (kako napišem blog, kako posnamem avdio ali video); 
  • Izdelava načrta za izvajanja spletnega marketinga; 
  • Uporaba E-pošte v marketingu. 

Delavnica je namenjena potencialnim podjetnikom, podjetnikom začetnikom, obstoječim podjetnikom/podjetjem ter drugim, ki jih tematika zanima. Vsebina bo predstavljena na način, da bo razumljiva začetnikom in zanimiva tistim udeležencem, ki so se s tematiko že srečali.  

Predavatelj: Informacijske storitve Miran Lakota s.p. Dr. Miran Lakota se s tovrstno tematiko ukvarja že od leta 2006. Oblikoval in optimiziral je že veliko število spletnih portalov in je avtor številnih spletnih aplikacij in informacijskih sistemov. 

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA

Prijava: prijava je obvezna preko
spletnega obrazca ali po telefonu 02 292 72 10 (Danica Košir).   

Organizator: RIC Slovenska Bistrica. 
Vljudno vabljeni!


Delavnica je organizirana v sklopu projekta SPOT svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
17.05.2019
15.04.2019
12.04.2019
09.04.2019
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.