logo Stran je v izdelavi!

Javno povabilo za sodelovanje na Prazničnem decembru v Slovenski Bistrici 2019
 
Decembra bodo na Trgu svobode v Slovenski Bistrici potekale prireditve v sklopu Prazničnega decembra, in sicer med 18. 12. in 30. 12. 2019. Z letošnjim programom želimo obogatiti prireditveno dogajanje v mestu ter oživeti staro mestno jedro.
 
V prvem delu programa (med 18. 12. in 24. 12. 2019) bo potekal božični sejem s pestrim spremljevalnim programom. V času sejma bo potekal tudi otroški program s Snežno kraljico in artisti, ki bodo zagotovo pričarali nepozabna doživetja za otroke in odrasle.
 
Dogajanje med 18. in 30. 12. bodo popestrili nastopi plesnih skupin, predstavitve mladih pevcev, lutkovne in gledališke predstave, nastopi znanih glasbenih skupin in še mnogo drugih vsebin.
 
K sodelovanju na prireditvah vabimo lokalne ponudnike za prodajo domačih proizvodov, novoletnih daril in drugih izdelkov ter ponudnike gostinskih storitev.
 
Dodatne informacije in prijavni obrazec:
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.