logo Stran je v izdelavi!

JAVNO POVABILO za sodelovanje na BOŽIČNEM SEJMU 2017
 
 
Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica tudi letos organizira prireditve v prazničnem decembru, in sicer:
 
*** Božični sejem s pestrim spremljevalnim programom bo potekal  med  20. 12. in 22. 12. 2017 (3 dni programa), od 14. do 23. ure na Trgu svobode v Slovenski Bistrici.
 
K sodelovanju na božičnem sejmu vabimo ponudnike za prodajo domačih proizvodov, lokalnih produktov, novoletnih daril, novosti na trgu ter gostinskih storitev.
 
*** Program veselega decembra se bo nadaljeval med 27.12. in 29.12.2017 (3 dni programa), med 18. in 23. uro.
 
K sodelovanju na drugi del decembrskim prireditev med 27.12. in 29.12.2017 vabimo izključno ponudnike gostinskih storitev.

 

Prijavijo se lahko samostojni podjetniki, posamezniki in vse pravne osebe, ki so registrirane in imajo veljavna dovoljenja za opravljanje dejavnosti, ki so predmet tega javnega povabila.

Prispele prijave se bodo izbirale na podlagi naslednjih meril:

 • vsebinska ustreznost izdelkov za prodajo (po vzoru sorodnih božičnih sejmov),
 • spremljevalni program (animacija, pospeševanje prodaje izdelkov),
 • inovativnost prodajnega programa in prodajnega prostora,
 • prispevek v izdelkih za nagradno žrebanje,
 • do zapolnitve razpoložljivih kapacitet.

Cena najema sejemske hiške znaša 40€ na dan v coni A in 30€ na dan v coni B.

VLOGA MORA VSEBOVATI NASLEDNJE PODATKE IN DOKAZILA :

 1. Polni naziv predlagatelja (pravne osebe, podjetnika, posameznika) - predstavnik predlagatelja oz. direktor, davčna številka, EMŠO, matična številka, TRR in naziv banke.
 2. Točni naslov predlagatelja, telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi, in naslov e-pošte.
 3. Dokazilo iz vpisa v register samostojnih podjetnikov ali posameznikov za opravljanje dejavnosti.
 4. Za pravne osebe izpisek iz sodnega registra (fotokopija ustreznega dovoljenja za prodajo).
 5. Kratko poročilo o dosedanjih aktivnostih s področja prodaje – reference.
 6. Vsebinski in terminski program za spremljevalne aktivnosti (ni pogoj).
 7. Fotografije in/ali opis  izdelkov, ki so predmet prodaje.

Prijavo z obveznimi prilogami je potrebno dostaviti na naslov: Turistično informativni center Slovenska Bistrica, Trg svobode 17, 2310 Slovenska  Bistrica ali poslati po e-pošti info@tic-sb.si, najkasneje do 27. 11. 2017.

Kontaktna oseba: Ivana Pečovnik (TIC Slovenska Bistrica), telefon: 02 843 08 10, mobitel 041 735 588, elektronska pošta: info@tic-sb.si

O izboru vas bomo obvestili do 1. 12. 2017 po e-pošti (zato prosim ne pozabite vpisati kontaktov).

PRIJAVNI OBRAZEC

 

 
 
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.