logo

Javni razpis za sofinanciranje sterilizacije lastniških mačk v občini Slovenska Bistrica v letu 2019

Občina Slovenska Bistrica je objavila razpis za sofinanciranje sterelizacije lastniških mačk.

Lastnikom živali se sofinancira storitev sterilizacije v višini 28,00 EUR bruto cene sterilizacije na žival. Pri dodelitvi sredstev sofinanciranja se priznajo stroški največ za 2 (dve) živali na lastnika. Storitve se sofinancirajo do porabe sredstev. Z dnem porabe sredstev se javni razpis zaključi, kar bo objavljeno na uradni spletni strani občine.

Za sofinanciranje storitve lahko zaprosijo posamezniki, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • da imajo stalno na območju občine Slovenska Bistrica,
  • da so lastniki mačk/e za katero/e uveljavljajo vlogo in je bila opravljena sterilizacija,
  • da je bila storitev opravljena od 01.01.2019 do porabe sredstev.

Rok za prijavo: do porabe sredstev (obvestilo o zaprtju razpisa bo objavljeno na spletni strani Občine Slovenska Bistrica).

​Več ...

Več
28.03.2023
27.02.2023
24.02.2023
07.02.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.