logo

Javni razpis za sofinanciranje delovanja društev na področju kmetijstva v občini Slovenska Bistrica v letu 2019

Občina Slovenska Bistrica je objavila obvestilo o javnem razpisu za sofinanciranje delovanja društev in aktivov na področju kmetijstva v letu 2019. 

Upravičenci so društva, ki opravljajo registrirane nepridobitne dejavnosti na področjih podeželja oziroma kmetijstva in izvajajo programe v občini Slovenska Bistrica.

Za sofinanciranje lahko kandidirajo društva s področja kmetijstva, ki so registrirani v skladu z določili Zakona o društvih.

Izvajalci morajo za kandidaturo za sofinanciranje izpolnjevati naslednje pogoje:

  • da so registrirani po zakonu o društvih,
  • da delujejo najmanj eno leto,
  • da delujejo v javnem interesu,
  • da kot glavno dejavnost opravljajo dejavnosti, povezane s pospeševanjem, razvojem in promocijo kmetijstva, kmetijskih dopolnilnih dejavnosti in podeželja nasploh,
  • da imajo sedež v občini Slovenska Bistrica,
  • da imajo zagotovljene materialne, prostorske, kadrovske in organizacijske pogoje za izvajanje registriranih dejavnosti,
  • da redno izvajajo svojo dejavnost,
  • da imajo urejeno evidenco o članstvu in ostalo dokumentacijo, kot to določa zakonodaja.

Rok za prijavo: 6. 5. 2019

Več ...

Več
28.03.2023
27.02.2023
24.02.2023
07.02.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.