logo Stran je v izdelavi!

Javni poziv podjetnikom in podjetjem za sofinanciranje električnih polnilnih postaj za e-vozila

Občina Slovenska Bistrica poziva podjetja in podjetnike, da izrazijo interes za postavitev šestih novih polnilnih postaj za električna vozila na območju občine oziroma mesta Slovenska Bistrica na strateških lokacijah in sicer na/v:

  • Državni cesti R2 - 275, na relaciji AC priključek Slovenska Bistrica jug - Sp. Ložnica,
  • Državni cesti R2 - 275, na relaciji AC priključek Slovenska Bistrica sever - Zg. Polskava,
  • Državni cesti R1 - 1236, na relaciji Hotel Leonardo - Poljčane,
  • Poslovno obrtni coni Bistrica,
  • Industrijski coni Impol Zgornja Bistrica,
  • Lokalni cesti v smeri Slovenska Bistrica - RTC Trije Kralji (na območju Pohorja).

Občina Slovenska Bistrica bo s šestimi izbranimi vlagatelji, ki bodo s podpisom pisma o nameri izrazili interes, sklenila dogovor/pogodbo o souporabi električnih polnilnih postaj za obdobje 7 let.

Več informacij je mogoče dobiti osebno na razvojno informacijskem centru Slovenska Bistrica: Trg svobode 5, Slovenska Bistrica, po telefonu na tel. št. 02 620 22 71 (g. Tomaž Pristovnik) ter na e-naslovu: info@ric-sb.si.

Rok za oddajo vlog

Vloge je mogoče oddati  do vključno 22. januarja, 2018 osebno v sprejemni pisarni Občine ali priporočeno po pošti na naslov Občina Slovenska Bistrica, Kolodvorska 10, 2310 Slovenska Bistrica, Oddelek za gospodarstvo.  

V kolikor bo na poziv prispelo več vlog, bo upoštevana tista vloga, ki bo ob izpolnjevanju pogojev javnega poziva prispela kot prva za posamezno strateško lokacijo.

Priloge

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.