logo Stran je v izdelavi!

Javni poziv podjetnikom in podjetjem za izkaz interesa za postavitev električne polnilne postaje za e-vozila

Občina Slovenska Bistrica poziva podjetja in podjetnike (v nadaljevanju Zasebni vlagatelj), da izrazijo interes za postavitev novih polnilnih postaj za električna vozila na njihovem zasebnem zemljišču, na območju občine oziroma mesta Slovenska Bistrica - na strateških lokacijah, in sicer na/v:

  • državni cesti R2 - 275, na relaciji Slovenska Bistrica - Sp. Ložnica (dve postaji na različnih lokacijah),
  • poslovno obrtni coni Slovenska Bistrica (ena postaja),
  • lokalni cesti od Industrijske cone Impol v smeri RTC Trije Kralji (ena postaja).

Občina Slovenska Bistrica bo na štirih izbranih lokacijah vzpostavila električne polnilne postaje in s štirimi izbranimi vlagatelji, ki bodo s podpisom Pisma o nameri, izrazili interes, sklenila pogodbo o souporabi električnih polnilnih postaj za obdobje 5 let.

V ta namen podjetja na izbranih strateških lokacijah pozivamo, da se prijavijo k sodelovanju pri postavitvi štirih novih polnilnih postaj za električna vozila v Slovenski Bistrici pod, v pozivu, opisanimi pogoji.

Občina Slovenska Bistrica bo z izbranimi Zasebnimi vlagatelji, sklenila dogovor o sodelovanju/sofinanciranju električnih polnilnih postaj za obdobje 5 let. Po petih letih bo sovlagatelj pod dogovorjenimi pogoji lahko odkupil polnilno postajo.

Več informacij: 02 620 22 71 (g. Tomaž Pristovnik) ali na e-naslovu: info@ric-sb.si

PRILOGE:

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.