logo

JAVNI NATEČAJ za izbor in razvoj najboljše podjetniške ideje na območju občine Slovenska Bistrica

 

 

Občina Slovenska Bistrica, v sodelovanju z Razvojno informacijskim centrom Slovenska Bistrica (RIC), razpisuje

javni natečaj za izbor in razvoj najboljše podjetniške ideje s področja podjetništva, socialnega podjetništva ali zadružništva na območju občine Slovenska Bistrica.
 
 
Na natečaj se lahko prijavijo posamezniki, podjetniške iniciative, sestavljene iz fizičnih oseb, ali društva, ki se že ukvarjajo ali se šele začenjajo ukvarjati z razvojem svoje poslovne ideje in še niso registrirani kot podjetje, socialno podjetje ali zadruga ter imajo stalno prebivališče ali sedež v občini Slovenska Bistrica.
 
Tri najbolje ocenjene ideje bodo nagrajene, prijavitelji, ki bodo želeli svojo poslovno idejo razvijati z namenom ustanovitve podjetja, socialnega podjetja ali zadruge, pa bodo imeli tudi možnost najema poslovnih prostorov v Stičišču podjetniških iniciativ (nekdanji kompleks Crouzet) na Partizanski 24 v Slovenski Bistrici.
 
Rok za prijavo je 30.4.2022.
 
Povezava do razpisne dokumentacije: Kliknite tukaj 
Več
28.03.2023
27.02.2023
24.02.2023
07.02.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.