logo Stran je v izdelavi!

Izhodna gospodarska delegacija v Vietnam, Hanoi, 4.-9. november 2019
Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Datum: 4. - 9. november 2019
Kraj: Hanoi, Vietnam

Ob 2. zasedanju slovensko vietnamske medvladne komisije za gospodarsko sodelovanje, ki bo potekalo v Hanoju 7. in 8. novembra 2019, GZS v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, organizira delegacijo slovenskih gospodarstvenikov v Vietnam. Delegacijo bo vodil minister Zdravko Počivalšek.

Z vietnamskimi partnerji bomo organizirali poslovni forum z individualnimi srečanji (B2B) in se vključili v delo medvladne komisije na odločevalski sektorski ravni. Z delegacijo želimo identificirati in nagovoriti poslovne priložnosti, ki se odpirajo v Vietnamu, še posebej v kontekstu Sporazuma o prosti trgovini med EU in Vietnamom, ki stopa v veljavo 2020.
 

Zanimiva področja/sektorji so:
logistika kovinska in strojna industrija avtomobilski sestavni deli
kmetijska mehanizacija lesno predelovalna industrija elektro in elektronska industrija
obrambna industrija okoljski projekti obnovljivi viri energije
trgovina IKT zdravstvo

Prijavite se sprejemajo do 13. oktobra 2019.

Dodatne informacije in prijave
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.