logo

INSTAGRAM-kako ga uporabiti za povečanje prodaje in prepoznavnosti vašega (bodočega) podjetja

SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno 2-dnevno spletno delavnico

»INSTAGRAM«

kako ga uporabiti za povečanje prodaje in prepoznavnosti vašega (bodočega) podjetja

14. in 20. september 2021, od 9. do 12. ure

Vabljeni, da pobliže spoznate trendovsko družbeno omrežje milenijcev ter možnosti, ki jih ponuja za vaš (bodoči) posel!

Vsebina spletne delavnice:

Na delavnici boste izvedeli, kaj je Instagram in kako deluje ter kako se ga lotiti na učinkovit način. Dobili boste konkretne napotke, kako pravilno začeti graditi svojo prisotnost na Instagramu, kaj objavljati, kako navezati stik s sledilci, kako oblikovati objave za čim večji doseg, kakšna je povezava med Facebookom in Instagramom ter še veliko koristnih nasvetov in idej za dobro uporabo tega modernega omrežja.

Izvajalka:

Usposabljanje bo vodila ga. Biserka Kišič, KISIK Komunikacije, Biserka Kišič s.p., ki uspešno prenaša svoje več kot 20-letne izkušnje v marketingu na številne zadovoljne udeležence usposabljanj in delavnic. Dobre ocene in številne pohvale pričajo, da so njene delavnice praktične in uporabne in takšen je tudi namen te.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedenosti mest. Dan pred izvedbo delavnice boste na e-naslov prejeli povezavo do delavnice. Delavnica bo potekala preko spletnega orodja ZOOM.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: tel. 02 292 72 10 (Danica Košir, SPOT svetovalka), 02 843 02 46 (tajništvo), e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si.

 

Lepo vabljeni, da se nam pridružite!

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

 

Več
13.05.2022
19.04.2022
14.04.2022
04.04.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.