logo Stran je v izdelavi!

Informacijsko Komunikacijska Tehnologija - IKT, brezplačno predavanje in delavnica, 19. in 20. november 2014

sreda, 19.11.2014 in četrtek, 20.11.2014, od 09.00 do 14.00 ure

RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica

Predavanje in delavnica:

  • Uporaba interneta, socialnih orodij in ostalih spletih orodij v poslovne namene
  • Uporaba mobilnih aplikacij – kdaj lahko pridejo prav?
  • Potek razvoja spletnih in mobilnih aplikacij
  • Start-up zgodbe - pregled primerov
  • Podjetniške zgodbe v praksi – pregled primerov
  • Trendi – smer razvoja mobilnih in spletnih aplikacij
  • Vprašanja in odgovori

Izvajalec: Peter Miklavc

KOTIZACIJA: Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemamo na danica.kosir@ric-sb.si ali po telefonu: 02/843 02 46 in 02 620 22 70.

Število prijav je omejeno!

Več o tem preberite tukaj.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.