logo Stran je v izdelavi!

GOOGLE MY BUSINESS-brezplačno orodje za večjo vidnost na spletu in pridobivanje novih strank

SPOT svetovanje Podravje vabi na brezplačno 2-dnevno spletno delavnico

»GOOGLE MY BUSINESS«-brezplačno orodje za večjo vidnost na spletu in pridobivanje novih strank

22. in 27. september 2021, od 9. do 12. ure, preko aplikacije ZOOM

 

Google My Business (GMB) je brezplačno Google orodje, ki je – še posebej v teh časih – podjetjem zelo pomemben, a premalo izkoriščen kanal. Uporabijo ga lahko vsa podjetja, tudi če nimajo Facebook ali drugih družbenih omrežij ali celo lastne spletne strani!

Vsebina spletne delavnice:

• kaj je Google My Business (GMB) in kaj nam omogoča?

• kako vam pomaga k višji uvrstitvi na Googlu in kako si ga optimalno uredite?

• nadzor nad mnenji, ocenami, fotografijami;

• možnosti objavljanja in promocije z GBM;

• možnost objave dogodkov na GMB.

Izvajalka:

Delavnico bo vodila ga. Biserka Kišič iz podjetja KISIK Komunikacije, Biserka Kišič s.p. Ima 21 let izkušenj na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. V zadnjih letih se posveča predvsem izobraževanju in prenosu praktičnih znanj s področja marketinga in digitalnega marketinga podjetnikom in podjetjem. Izvedla je že več kot 100 delavnic s preko 1000 zadovoljnih slušateljev, njene delavnice pa so vedno ocenjene kot zelo koristne in zanimive.

Kotizacija: delavnica je za udeležence BREZPLAČNA.

Prijava: prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, do zasedenosti mest. Dan pred izvedbo delavnice boste na e-naslov prejeli povezavo do delavnice. Delavnica bo potekala preko spletnega orodja ZOOM.

Organizator: RIC Slovenska Bistrica.

Dodatne informacije: tel. 02 292 72 10 (Danica Košir, SPOT svetovalka), 02 843 02 46 (tajništvo), e-naslov: danica.kosir@ric-sb.si.

Vabljeni!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Več
17.05.2023
26.04.2023
05.04.2023
28.03.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.