logo

Globalni podjetniški vrh v Haagu, Nizozemska

Slovenska podjetja z inovativnimi tehnološkimi produkti in dovršenimi poslovnimi modeli so vabljena, da se prijavijo k udeležbi na dogodku Global Entrepreneurship Summit v Haagu, na Nizozemskem. Prijava je mogoča še do 22. marca 2019. Tistim podjetjem, ki bodo izbrana za udeležbo na dogodku bodo krili stroške nočitev in prehrane. Prednost bodo imela podjetja, ki so zrela za investicije, kažejo na možnost nadaljnjega razvoja in se še niso udeležila tega dogodka v preteklih letih. Za udeležbo na dogodku je nujo znanje angleškega jezika.

Vsi, ki se želite prijaviti lahko to storite na povezavi https://www.ges2019nl.nl/application ter o vaši prijavi obvestite ameriško ambasado na DoingBusinessinSlovenia@state.gov. Za več informacij o dogodku se prav tako obrnite na DoingBusinessinSlovenia@state.gov.

Več
12.08.2019
06.08.2019
22.07.2019
22.07.2019
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.