logo Stran je v izdelavi!

FEEDSCHOOLS

 

 

 

Cilj EU je s pomočjo ukrepov v javnem in zasebnem sektorju zmanjšati skupne emisije toplogrednih plinov za 20 % do leta 2020. V Srednji Evropi je bil velik del obstoječega stavbnega fonda zgrajen pred letom 1970, s tem tudi stanje ni več v skladu z zahtevanimi standardi.

Cilj projekta je zagotoviti nove rešitve za lokalne skupnosti tako v tehničnem kot finančnem smislu, za pridobitev skoraj nič-energijskih stavb z obnovo srednjeevropskih šol (uporaba inovativnih pristopov).

Pilotne aktivnosti bodo izvedene v šestih regijah in so sestavljene iz najmanj 18 energetskih pregledov; z mednarodnimi tehničnimi ekipami in na osnovi predhodnih načrtov se bo izvedla prenova obstoječih šol, ki bodo referenčni modeli za regijo.

Partner v projektu je Občina Slovenska Bistrica. Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru programa Interreg Srednja Evropa.

Več o programu Interreg Srednja Evropa najdete tukaj.

Povezave:

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.