logo Stran je v izdelavi!

DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA - brezplačna izobraževalna delavnica za vinske ponudnike
 
Spoštovani,
 
LAS Dobro za nas in RIC Slovenska Bistrica vabita na izobraževalno delavnico za vinske ponudnike z naslovom DOPOLNILNE DEJAVNOSTI IN USTREZNA REGISTRACIJA.
 
Delavnica bo potekala v ponedeljek, 19. 9. 2022, s pričetkom ob 14.30 uri v prostorih Razvojno informacijskega centra Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica).
 
Z nami bo Slavica Strelec, koordinatorka za kmečko družino in dopolnilne dejavnosti pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Ptuj.
 
Če razmišljate o dopolnilni dejavnosti na kmetiji oz. bi radi že obstoječo dejavnost razširili in imate kakšno vprašanje za predavateljico, nam lahko le-ta tudi vnaprej pošljete. Na ta način bomo zagotovili, da dobite odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.
 
Zaradi omejenega števila mest na delavnici vas prosimo za čimprejšnjo prijavo, in sicer preko google obrazca https://forms.gle/DNPa9DGzV2cbpKF76 ali na e-naslov: ivana.pecovnik@ric-sb.si.
 
Predavanje bo trajalo predvidoma eno uro, potem pa bo še čas za vaša vprašanja. Prijave so možne do sobote, 17. 9. 2022, oziroma do zapolnitve mest.
 
V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam z veseljem na voljo na telefonski številki 041 735 588 (TIC Slovenska Bistrica).
 
Veselimo se srečanja z vami!
 
Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.