logo

Dodeljevanje posojil kmetijskim in gozdarskim projektom - A 2018

Namen razpisa je spodbujanje projektov na področju primarne kmetijske pridelave, vključno z namakalnimi sistemi, projektov kmetijske predelave in trženja kmetijskih proizvodov ter projektov v gozdarstvu.

Predmet javnega razpisa je dodeljevanje ugodnih posojil projektom po programu A – kmetijstvo in gozdarstvo na območju Republike Slovenije, in sicer za naslednje podprograme:
– podprogram A1.1: primarna kmetijska pridelava – po pravilih državnih pomoči,
– podprogram A1.2: primarna kmetijska pridelava – izven pravil državnih pomoči, 
– podprogram A2.1: kmetijska predelava in trženje – po pravilih državnih pomoči ,
– podprogram A3.2: gozdarstvo – izven pravil državnih pomoči.

Vlagatelji morajo opravljati dejavnost oziroma izvajati projekt s področja kmetijstva oziroma gozdarstva, skladno z Uredbo o standardni klasifikaciji dejavnosti (Uradni list RS, št. 69/07, 17/08) na in znotraj klasifikacije, v skupinah, razredih in podrazredih, ki so navedeni v nadaljevanju:
– A 01.1 Pridelovanje netrajnih rastlin,
– A 01.2 Gojenje trajnih nasadov,
– A 01.3 Razmnoževanje rastlin,
– A 01.4 Živinoreja,
– A 01.5 Mešano kmetijstvo,
– A 01.6 Storitve za kmetijsko proizvodnjo, priprava pridelkov in
– A 02 Gozdarstvo.

Vlagatelj mora za prijavo predložiti projekt, katerega investicijska vrednost je minimalno 5.000,00 EUR (brez DDV). Zaprošeno posojilo po podprogramu mora biti v višini najmanj 5.000,00 EUR. Vlagatelju je lahko po podprogramu odobren največ en projekt za največ 500.000,00 EUR posojila.

Roki za oddajo vlog so: 27. 8. 2018, 15. 10. 2018 in 26. 11. 2018.

Več o razpisnih pogojih in načinu prijave najdete v Uradnem listu št. 52/2018 in na spletni strani Slovenskega regionalno razvojnega sklada.

Več
15.02.2021
28.01.2021
25.01.2021
19.01.2021
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.