logo Stran je v izdelavi!

Dnevi za podjetne ob 10. obletnici portala e-VEM

Dnevi za podjetne so namenjeni vsem, ki jih podjetništvo zanima, potencialnim in obstoječim podjetnikom, mladim, ki se izobražujejo na tem področju, oziroma vsem, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo.

Dneve za podjetne ob letošnji 10. obletnici delovanja e-Vem, državnega portala za podjetja in podjetnike, organizira Ministrstvo za javno upravo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT, GZS, OZS, AJPES, FURS, ZRSZ in ZZZS, upravnimi enotami in drugimi točkami Vem. 

Dnevi za podjetne bodo potekali v okviru kampanje Evropski teden podjetništva, ki pod okriljem Evropske komisije poteka 37-ih evropskih državah.

Namen kampanje je, da se v aktualnem podjetniškem tednu zvrstijo podjetniški dogodki in druge prireditve, ki so namenjene:

  • informiranju, pomoči in povezovanju podjetnikov in potencialnih podjetnikov
  • zagotavljanju pomoči zanje pri razvijanju novih zamisli ter
  • uporabi informacij in podpornih storitev za hitrejši razvoj  podjetništva.

Dogodki se bodo zvrstili od 2. do 6. novembra 2015 v popoldanskem času (od 13. do 17. ure) na določenih točkah Vem v desetih  večjih mestih po Sloveniji.

Seznam lokacij in terminov dogodka :

Kraj Lokacija - točka VEM Termin dogodka
LJUBLJANA Dimičeva ulica 13, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, Ljubljana 2.11.2015
MURSKA SOBOTA Lendavska 5a, RRA Mura, Murska Sobota 2.11.2015
MARIBOR Titova cesta 63, Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor 3.11.2015
KRANJ/RADOVLJICA Gorenjska cesta 18, Upravna enota Radovljica 3.11.2015

NOVA GORICA

Trg Edvarda Kardelja 1, Izpostava AJPES Nova Gorica 4.11.2015

NOVO MESTO 

Podbreznik 15, Podjetniški inkubator Podbreznik 4.11.2015

VELENJE

Rudarska cesta 3, Izpostava AJPES Velenje 5.11.2015

CELJE

Cesta na Ostrožno 4, Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje   5.11.2015

KOPER

Pristaniška ulica 10, Izpostava AJPES Koper  6.11.2015
PTUJ Vošnjakova 13, Območna obrtno-podjetniška zbornica Ptuj 6.11.2015

 

Prenesi ZLOŽENKO e-VEM

Več o samem dogodku in prijavi na brezplačno osebno svetovanje lahko preberete na spletni strani: http://www.evem.gov.si/10let.

 

 

Na območju Podravja bo potekala prireditev v torek, 30.11.2015 v Domu obrtnikov Maribor. Za koordinacijo prireditve za celotno Podravje je zadolžena Območna obrtno podjetniška zbornica Maribor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Več
28.11.2023
24.11.2023
22.11.2023
15.11.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.