logo

Delavnica za prijavo operacij v okviru javnih pozivov LAS Dobro za nas


     


Lokalna akcijska skupina »DOBRO ZA NAS« je upravičena do črpanja nepovratnih evropskih sredstev za izvajanje projektov, ki pripomorejo k lokalnemu razvoju. S tem namenom smo objavili 3. javni poziv za črpanje sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).
 

Poziv je objavljen na spletni strani https://www.lasdobrozanas.si/javni-pozivi
 

Za pomoč pri pripravi projektnih predlogov pripravljamo za zainteresirane lokalne akterje delavnice
»PRIPRAVA IN PRIJAVA PROJEKTOV V OKVIRU 3. JAVNEGA POZIVA LAS 2020«,
na območju LAS Dobro za nas

Makole Kraj:
Datum:
Ura:
Dom krajanov Makole
22. 9. 2020
17.00
Slovenska Bistrica Kraj:
Datum:
Ura:
Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica
23. 9. 2020
16:00
Rače - Fram Kraj:
Datum:
Ura:
Grad Rače - Bela dvorana
23. 9. 2020
18:00
Poljčane Kraj:
Datum:
Ura:
Razvojni center narave Poljčane
24. 9. 2020
17:00


Vsebina delavnice:

  1. Predstavitev javnih pozivov  ter pogojev za izbor operacij, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja  (EKSRP) ter iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR)
  2. Kako pripraviti operacijo za prijavo na javni poziv LAS (vloga prijavitelja, vloga partnerjev, določitev aktivnosti, finančni načrt,...).
     

Zaradi ukrepov, povezanih s COVID 19 in lažje organizacije delavnic, je potrditev udeležbe na delavnici OBVEZNA, na tel. št. 02 620 22 70 ali na e-mail: las@ric-sb.si.

Posamezno delavnico bomo izvedli ob prijavi najmanj 5 oseb.


Vljudno vabljeni!
 

Tomaž Repnik
RIC Slovenska Bistrica

Več
05.08.2022
12.07.2022
11.07.2022
11.07.2022
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.