logo

Delavnica za prijavo operacij v okviru 2. javnega poziva Las dobro za nas

Lokalna akcijska skupina »DOBRO ZA NAS« je upravičena do črpanja nepovratnih evropskih sredstev za izvajanje projektov, ki pripomorejo k lokalnemu razvoju. S tem namenom smo objavili 2. javni poziva za črpanje sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Poziv je objavljen na spletni strani https://www.lasdobrozanas.si/javni-pozivi

Za pomoč pri pripravi projektnih predlogov pripravljamo za zainteresirane lokalne akterje delavnice

»PRIPRAVA IN PRIJAVA PROJEKTOV V OKVIRU 2. JAVNEGA POZIVA LAS 2018«,

na območju LAS Dobro za nas

  Makole

  Kraj:
  Datum:
  Ura:

  Dom krajanov Makole
  19. 06. 2018
  17:00

  Slovenska Bistrica

  Kraj:
  Datum:
  Ura:

  Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica
  20. 06. 2018
  17:00

  Rače - Fram

  Kraj:
  Datum:
  Ura:

  Grad Rače - Bela dvorana
  21. 06. 2018
  17:00

  Poljčane

  Kraj:
  Datum:
  Ura:

  Razvojni center narave Poljčane
  22. 06. 2018
  17:00

Vsebina delavnice:

  1. Predstavitev javnega poziva  ter pogojev za izbor operacij, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja  (EKSRP)
  2. Kako pripraviti operacijo za prijavo na 2. javni poziv LAS (vloga prijavitelja, vloga partnerjev, določitev aktivnosti, finančni načrt, ...).

Zaradi lažje organizacije delavnic vas prosimo, da udeležbo na delavnici, ki se je želite udeležiti, potrdite na tel. št. 02 620 22 70 ali na e-mail: las@ric-sb.si.

Vljudno vabljeni!

Več
03.06.2020
22.05.2020
20.03.2020
17.03.2020
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.