logo Stran je v izdelavi!

Delavnica uporabe 3D tiska za oblikovanje izdelkov - 15. 10. in 17. 10. 2019

RIC Slovenska Bistrica in Fab Lab Maribor vas v okviru projekta SOCIOLAB vabita na delavnico 3D tiskanja, kjer boste izvedeli vse o tej sodobni tehnologiji oblikovanja in izdelave s pomočjo računalnika.

Delavnica je namenjena udeležencem projekta SOCIOLAB in vsem, ki bi želeli 3D tiskanje uporabiti kot orodje za razvoj svoje podjetniške ideje ali ustvarjanje novega inovativnega produkta.

Delavnica bo potekala v prostorih RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica, v dveh terminih in sicer v torek 15.10. ob 10. uri in v četrtek 17.10. ob 17. uri. Vsak termin bo sestavljen iz uvodnega dela in praktične delavnice ter bo trajal okvirno 4 ure. Po želji se lahko udeležite enega ali obeh terminov. Delavnico bosta vodila Timi Kokol in Andrej Žižek, mentorja Fab Lab Maribor in je ob pravočasni prijavi na tej POVEZAVI brezplačna.

Število mest je omejeno.

Več o samih delavnicah najdete TUKAJ 

Več o izvajalcu delavnica in njihovih projektih najdete TUKAJ in TUKAJ

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.