logo

Brezplačno usposabljanje - Oblikovanje poslovnega modela po vaši meri

petek 28.9.2018, med 8.30 in 17.00, 
na sedežu SPOT svetovanje, MRA, Pobreška c. 20, Maribor, v veliki sejni sobi.

S pomočjo oblikovanja poslovnih modelov lahko na preprost in razumljiv način vizualno predstavimo delovanje podjetja ali podjetniške ideje. Če posamezno dejavnost opravljamo zato, da bomo od nje ustvarjali prihodke, moramo vedeti, kdo so naše stranke, kako bomo prišli so njih ter kaj si dejansko želijo od nas. Za njih moramo ustvarjati vrednost, za katero so nam pripravljene plačati, in sicer toliko, da bodo naši prihodki višji od stroškov poslovanja. Ali bo naša dejavnost dobičkonosna, lahko preverimo z ustreznim poslovnim modelom.

Vsebina usposabljanja:

  • Kaj je poslovni model in kakšne so koristi?
  • Razlika med poslovnim modelom in poslovnim načrtom.
  • Uporaba poslovnih modelov v praksi.
  • Orodja za oblikovanje lastnega poslovnega modela.
  • Vrste poslovnih modelov.

Udeleženci bodo tekom usposabljanja pod vodstvom predavatelja pripravili poslovne modele za lastne poslovne ideje!  

Usposabljanje bo izvedel g. Andro Goblon, strokovnjak na področju uvajanja novih poslovnih orodij, kot so na primer orodje za oblikovanje poslovnih modelov, orodje za oblikovanje ponudbe vrednosti, orodje za inoviranje trendov,… Pri svojem delu uporablja sodobne pristope in metode (Design thinking, Visual thinking). Deluje tudi kot projektni vodja in koordinator komunikacijskih aktivnosti v razvojno raziskovalnih projektih EU. Aktiven je tudi na področju krožnega gospodarstva.

Več informacij: Irena Podletnik, tel. 02 333 13 85, e-naslov: spot.podravje@mra.si

Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek na elektronski naslov spot.podravje@mra.si. Prijave se zbirajo do zasedbe prostih mest.

Vljudno vabljeni!

Več
01.07.2019
17.06.2019
12.06.2019
06.06.2019
Ric © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.