logo Stran je v izdelavi!

Brezplačno predavanje ZELENA VOZILA DANES IN RAZVOJ E-KOLES ZNAMKE ELECTROM

Brezplačno predavanje ZELENA VOZILA DANES IN RAZVOJ E-KOLES ZNAMKE ELECTROM

Datum: 9. februar 2015 ob 18.00

Kraj: predavanje bo v sejni sobi RIC Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, Slovenska Bistrica.

Dogodek organizira skupina Tehno potica, predavatelja Branko Jovićević in Manica Maček


Predavanje bo obravnavalo trenutno stanje v Sloveniji po svetu na področju trajnostne oz.elektromobilnosti. Predstavljena bo razvojna zgodovina projekta proizvodnje električnih zložljivih koles, znamke Electrom. Seznanjeni boste s poslovnimi priložnostmi na področju zelenih vozil. Pogledali bomo praktične prednosti in namene uporabe e-vozil. Na kratko se bomo seznanili z aktualno zakonodajo e-koles ter pogledali osnovne komponente na kolesu v živo. Prav tako bomo odgovarjali na morebitna tehnična in razvojna vprašanja.

Cilji predavanja:
·         Orisati trenutno stanje trajnostne mobilnosti v Sloveniji in po svetu
·         Predstaviti poslovne priložnosti na področju e-vozil
·         Prikaz procesa razvoja električnih koles Electrom
·         Seznaniti s praktičnimi prednostmi in nameni uporabe zelenih vozil ter v živo pogledati osnovne komponente e-koles

 Predavanje je namenjeno vsem, ki:
·         jih zanimajo inovativne tehnologije;
·         delujejo na področju trajnostne mobilnosti oz.zelenih vozil;
·         vodijo podjetja ali javne institucije;
·         so ali želijo biti podjetniki;
·         jih podjetništvo zanima in ga podpirajo;
·         se zanimajo za zdrav, ekološki način življenja;
·         radi kritično debatirajo in podajajo predloge;
·         so odprti za nove ideje in željni novih znanj.

Program:

18:00 - 18:20 Predavanje
18:20 – 18:50 Vprašanja in diskusija

Vabljeni!

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.