logo Stran je v izdelavi!

Brezplačni tečaj uporabe Facebook-a v poslovne namene

V okviru projekta Na(j)prej lokalno!, pri katerem sodelujejo LAS Bogatstvo podeželja (kot vodilni partner), LAS Haloze in LAS Dobro za nas, bo potekal brezplačni tečaj uporabe Facebook-a v poslovne namene.

Tečaj je namenjen LOKALNIM PONUDNIKOM z območja občin Slovenska Bistrica, Makole, Poljčane in Rače-Fram (območje LAS Dobro za nas) ter ponudnikom iz sodelujočih LAS-ov. .

Tečaj je za udeležence brezplačen.

Prijavo skupaj z vašim imenom in priimkom ter kontaktnimi podatki pošljite na e-mail naslov LAS Bogastvo podeželja (info@las-bogastvopodezelja.si), ki je tudi organizator izobraževanja.

Prijave se zbirajo do 25.3.2022.

Za prijavo je na voljo 12 mest.

Več informacij o samem programu ter terminu najdete na spletni strani LAS Bogastvo podeželja.

https://las-bogastvopodezelja.si/las/

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.