logo Stran je v izdelavi!

Brezplačni dogodek za mlade

Mesec maj je mesec mladosti, zato Fundacija PRIZMA v sodelovanju z Mestno občino Maribor organizira brezplačni dogodek za mlade (dijake, študente, brezposelne,…) – Hekaton Nare'i, da'o vre'i, ki bo potekal 24. in 25. maja 2018 v Tkalki v Mariboru.
 
Hekaton je namenjen prepoznavanju aktualnih izzivov s področja zaposlovanja in dela mladih, stanovanjske problematike ter preživljanja prostega časa, iskanju inovativnih rešitev/idej, pitchanju, predvsem pa zabavi in spletanju novih poznanstev.
 
Mladim bodo na voljo tudi vabljive nagrade, in sicer:

  • ustvarjalci 3 najboljših idej se bodo brezplačno udeležili Mednarodnega mladinskega tabora v Beogradu, 13. – 15. junija 2018,
  • udeležba na Bootcampu v Tkalki – »od ideje do produkta«,
  • ter praktična presenečenja.

 
Več o dogodku najdete v VABILU.

Za udeležbo je obvezna PRIJAVA na strani: https://goo.gl/forms/67LyMtHrtwHm8HQc2

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.