logo Stran je v izdelavi!

Brezplačna delavnica SENZORIKA MESNIH IZDELKOV

 

 
Vas zanima kako kot kupec prepoznati kvaliteten mesni izdelek? Ali kako lahko kot lokalni ponudnik mesnih izdelkov te še izboljšate?
 
Vabimo vas, da se udeležite brezplačne delavnice SENZORIKA MESNIH IZDELKOV (praktični prikaz), ki jo v okviru projekta Na(j)prej lokalno! izvaja LAS Bogastvo podeželja ob Dravi in v Slovenskih goricah skupaj s projektnima partnerjema LAS Dobro za nas in LAS Haloze.
 
Udeleženci morajo biti izključno z območja LAS Bogastvo podeželja (občine: Destrnik, Dornava, Hajdina, Juršinci, Kidričevo, Markovci, MO Ptuj in Trnovska vas), LAS Dobro za nas (občine: Makole, Poljčane, Rače – Fram in Slovenska Bistrica) in LAS Haloze (občine: Cirkulane, Gorišnica, Majšperk, Podlehnik, Videm, Zavrč in Žetale).
--------------------------------------------------------------------------
DATUM: Petek, 27.5.2022
 
URA: ob 10:00 uri
 
TRAJANJE: cca. 1 uro
 
LOKACIJA: Stoperce (Občina Majšperk)
 
Izvajalec delavnice: KGZS Zavod Ptuj
 
Število prostih mest: 15
--------------------------------------------------------------------------
Zaradi omejenega števila mest je obvezna predhodna prijava!
 
Prijavo na delavnico pošljite na e-mail: info@las-bogastvopodezelja.si
 
V vaši prijavi navedite ime in priimek ter občino prebivališča.
 
Prijave se zbirajo do četrtka, 26. 5. 2022.
 
Vabljeni!
 
 
Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.