logo Stran je v izdelavi!

Brezplačna delavnica PRIPRAVA PODJETJA NA PRODAJO ALI PREVZEM

 
Spot Svetovanje Podravje vabi na:

BREZPLAČNO delavnico pod nazivom:
“PRIPRAVA PODJETJA NA PRODAJO ALI PREVZEM”

Četrtek, 30.3.2023, od 13.00 ure do 15.00 ure, online.
 
Povezava do delavnice ZOOM:
 
 
Delavnica pod nazivom “PRIPRAVA PODJETJA NA PRODAJO ALI PREVZEM” je organizirana z namenom ozaveščanja lastnikov podjetij o pomenu pravočasne priprave, da bo dejansko izveden uspešen prenos podjetja. Namenjena je vsem, ki bodo v naslednjih letih prenašali družinsko dejavnost na naslednike ali bodo prodajali podjetje. Ključno je, da prave informacije prejmete pravočasno, zato je delavnica primerna tudi za tiste, ki se boste upokojevali šele čez nekaj let.
 
PROGRAM:
 
Predstavitev pomena pravočasne priprave na prenos lastništva ter ključnih informacij, pomembne za različne oblike prenosa lastništva (npr. za prodajo ali prenos podjetja na naslednjo generacijo ali notranji odkup podjetij).
Razprava in vprašanja udeležencev.
 
Predavanje bo izvedla Leonida Polajnar, direktorica OOZ Maribor.
 
Prijavite se tukaj: PRIJAVA
 
Dodatne informacije: Brigita Drevenšek, tel.: št. 02 748 02 66, e-mail: brigita.drevensek@bistra.si
 
Vljudno vabljeni!
 
Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.
 
Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.