logo

Brezplačna delavnica OSNOVE PODJETNIŠTVA, 20. in 21. oktober 2014

20. in 21. oktober 2014 od 8.00 do 16.00 ure

Vabimo vas na brezplačno delavnico Osnove podjetništva, ki bo potekala v ponedeljek, 20.10.2014 in v torek, 21.10.2014 od 8.00 do 16.00 ure v prostorih RIC Slovenska Bistrica (Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica).

Predavanje in delavnica:
o Kreativnost in inovativnost
o Osnove marketinga
o Poslovni model kot most med poslovno idejo in poslovnim načrtom
o Simulacijska igra "Na trg!"
o Osnove prodajnih tehnik
o Osnove pogajalskih tehnik
o Artikulacija podjetniške ideje

Predavatelj: Blaž Branc

Prijave: mirjana.predikaka@ric-sb.si ali po telefonu: 02 620 22 70.
Število prijav je omejeno!

Več...

Več
29.11.2021
25.11.2021
24.11.2021
24.11.2021
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.