logo Stran je v izdelavi!

Brezplačna delavnica KOMUNICIRANJE s Sašo Einsiedler
abimo vas na brezplačno delavnico KOMUNICIRANJE, ki bo potekala v sklopu projekta sodelovanja med LAS-i z naslovom: »Vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe – Incoming agencija«.
 
Delavnica bo potekala v četrtek, 16. 2. 2023, 10.00 –14.00 v prostorih Ljudske univerze Slovenska Bistrica (Partizanska ulica 22, 2310 Slovenska Bistrica).
 
Samozavesten nastop, prepričljivost, jasnost misli, tekoč govor in navdušeno občinstvo. Vse to je možno doseči s poznavanjem zakonitosti dobrega nastopanja, z dobro pripravo in predvsem naravnavanjem svoje miselnosti. Na delavnici prepričljivega in samozavestnega nastopa se boste naučili:
  1. kako pripraviti vsebino,
  2. kako pripraviti sebe,
  3. kaj najbolj učinkuje pri občinstvu,
  4. vaje za preprečevanje treme.
Delavnico bo vodila Saša Einsiedler, ki se je mnogi spomnite s televizije, saj je nastopala več kot trideset let. Sedaj je mentorica za osebni razvoj in svoje bogato znanje z navdušenjem deli z drugimi. Je certificirana trenerka Principov uspeha po svetovno znanem Jacku Canfieldu (Certified trainer of Success Principles), RTT praktik po metodi Marise Peer (hipno-transformativna izkušnja), DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka, komunikacijska trenerka, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK® ter Persolog® RESILIENSE. Leta 2020 je bila z veliko večino izglasovana za najboljšo predavateljico leta. Je avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.
 
Število mest je omejeno, zato so prijave na delavnico obvezne. Če ste zainteresirani za udeležbo, vas prosimo, da do nedelje, 12. 2. 2023, do 9. ure potrdite vašo udeležbo na e-naslov: ivana.pecovnik@ric-sb.si.
 
Delavnica je namenjena predvsem turističnim ponudnikom, predstavnikom lokalnih skupnosti in drugim turističnim deležnikom z območja Podravja, Slovenskih goric in Prlekije, vabljeni pa so tudi drugi zainteresirani deležniki.
 
Veselimo se srečanja z vami!
 
Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.