logo Stran je v izdelavi!

Brezplačna delavnica - Obnovljivi viri energije v slovenski zakonodaji, umestitve v prostor in sistemi podpor

Partnerji  Kmetijsko  gozdarski  zavod Maribor  ter občini  Slovenska  Bistrica  in  Zreče,  v  okviru  projektov COMPOSE in STORES, pripravljamo celodnevno delavnico, ki bo potekala 7. maja 2019 v kongresnem centru hotela Planja na Rogli. Namen dogodka je predstavitev novosti na področju obnovljivih virov energije ter možnosti prihodnje samooskrbe  manjših  podeželskih  občin  z  obnovljivimi  viri  energije.  Določene  ukrepe  je  glede  na nacionalno zakonodajo ter finančne inštrumente mogoče izvesti, a se morda zatakne pri konkretni izvedbi zaradi ovir na lokalnem nivoju, pri pridobivanju soglasij ali pa se »prebudi« civilna iniciativa. 

Zaradi tega želimo, v okviru te delavnice, spregovoriti o možnostih prehoda na nizkoogljično družbo z izrabo lokalnih resursov in sodelovanjem odločevalcev.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Dnevni red dogodka in dodatne informacije najdete tukaj.

  

  

Več
03.01.2024
22.12.2023
07.12.2023
05.12.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.