logo Stran je v izdelavi!

Brezplačen seminar Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu

petek 22. junija 2018 v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea), Dunajska 154, Ljubljana

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovensko deželno gospodarsko združenje (SDGZ) v sodelovanju s podjetjem IDEA3, organizira seminar z naslovom Kako prodajati živilske izdelke na italijanskem trgu. Dogodek bo potekal v petek 22. junija 2018 v hotelu Austria Trend (dvorana Cassiopea), Dunajska 154, Ljubljana in je namenjen predvsem podjetjem iz živilsko predelovalne industrije, vabljena tudi podjetja iz drugih sektorjev (izdelki za osebno nego in čiščenje, itd.) ki  želijo vstopiti italijanski trg oziroma želijo povečati prodajo na tem 62 milijonskem in iščejo agenta.
 
Predstavniki podjetja IDEA 3 (konzultatntsko podjetje) bodo udeležencem podali specifične informacije o italijanskem trgu s poudarkom na marketingu in predstavitvi izdelkov, ter informacije o pomembnosti vidnosti na prodajnih mestih ter cenikih. Na seminarju boste izvedeli kateri so glavni kriteriji za vstop v večje trgovske verige v pokrajinah Furlanija Julijska krajina, Veneto in Trentino Alto Adige (COOP,  VEGA, .)…kot tudi manjše butične trgovine ob meji. Seznanili se boste tudi o italijanskih normativih (higienski standard, UVAC ipd.) ter označevanju in tehničnih listih, ki so ključnega pomena za vstop na italijansko tržišče.
 
Podjetje IDEA 3 ima za seboj že uspešna sodelovanja s trgovsko verigo COOP ter tudi drugimi večjimi trgovci. Do sedaj jim je uspelo v njihove trgovine uvrstiti proizvode nekaterih večjih, kot tudi manjših slovenskih podjetij.
 
Kot nadaljevanje seminarja bomo septembra 2018 v okviru tako imenovanega »Dneva slovenskih dobaviteljev« za izbrana slovenska podjetja organizirali sestanke s predstavniki italijanskih trgovskih verig in manjših trgovin ob meji ter HoReCa.
 
Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da najksneje do ponedeljka 18. junija 2018 svoj interes za sodelovanje potrdite tako, da v anleškem ali italijanskem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico .

Na osnovi prejetih prijavnic/predstavitev bodo izbor podjetij za septembrske sestanke po seminarju opravili predstavniki IDEA3 skupaj z vodstvi trgovskih verig in trgovcev, ki bodo sodelovali na septembrskem dogodku.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije:
SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si.

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.