logo Stran je v izdelavi!

Bistriški podjetniki na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS 2015

Podjetniki in obrtniki  že vrsto let nastopajo oz. se predstavljajo na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS v Celju. Poleg obrtnikov, ki na skupnem razstavišču nastopajo pod okriljem organizatorja Občine Slovenska Bistrica v izvedbi Razvojno informacijskega centra - RIC Slovenska Bistrica, v dvorani F, kjer se predstavlja malo podjetništvo in obrt, letos že tretjič zapored  v  hali E, kjer se predstavlja gostinstvo in turizem, razstavljajo Bistriški vinarji (Konzorcij Ritoznojčan), ter opremljevalca razstavnega prostora Mizarstvo Fifer, Zvonko Fifer s.p. ter Aleš Wenzel s.p., pod skupnim  imenom  “RITOZNOJČAN - doživetje okusov"”.

Na sejmu MOS 2015 se bo letos tako v okviru skupnega nastopa,  predstavilo kar osemnajst podjetij, posameznikov  oziroma združenj iz Slovenske Bistrice, kar je največ doslej.

Ti so:

hala F - obrt:

1. KOVINOPASARSTVO, Primož Feltrin s.p.

2. KLJUČAVNIČARSTVO, Gajšek Franc s.p.

3. LESNA GALANTERIJA, Gajšt Daniel s.p.

4. ŠTERNMATIK - Oskar Štern s.p.

5. ELEKTROMEHANIKA Cvetko Bezget s.p.

6. MIZARSTVO in MONTAŽA LESENIH IZDELKOV, Mihec Žišt s.p.

7. KAMEN d.o.o.

8. RAJH PLUS d.o.o.

9. OBMOČNA OBRTNO PODJETNIŠKA ZBORNICA SLOVENSKA BISTRICA

 

hala E - gostinstvo in turizem:

1. Vinogradništvo FREŠER

2. Vinogradništvo in vinarstvo VEHOVAR

3. Vila PLATANA d.o.o.

4. Trajnostno kmetovanje ZORJAN

5. Vinogradništvo REPNIK

6. GORA POD LIPO, Prig d.o.o.

7. Aleš WENZEL s.p.

8. Mizarstvo  FIFER, Zvonko Fifer s.p.

9. Zadruga KONZORCIJ RITOZNOJČAN z.b.o.

Mednarodni sejem obrti in podjetnosti,  48. po vrsti, se bo na razstavišču celjskega sejma odvijal med 8. in 13. septembrom 2015.

Sejem je največji poslovno sejemski dogodek v regiji in predstavlja najbolj celovito ponudbo malih in srednje velikih podjetij. Je najbolj obiskan domač sejemski dogodek.

Se vidimo na Celjskem sejmu - Vljudno vabljeni.

 

 

Več
22.09.2023
15.09.2023
07.09.2023
31.08.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.