logo Stran je v izdelavi!

Bienale industrijske umetnosti

Vabljeni na ogled Bienala industrijske umetnosti, ki bo potekal od 1. 12. 2018 do 16. 12. 2018 v razstavišču Graslov stolp v Slovenski Bistrici. Ogled je možen:

  • tor-pet: od 9.00 do 17.00,
  • sobota: od 11.00 do 15.00.

Slovesna otvoritev razstave bo v petek, 7. 12. 2018 ob 10. uri.

Bienale industrijske dediščine poteka v sklopu projekta INSPIRACIJA ali »Revitalizacija mest industrijske dediščine za preboj kulturnega turizma«. V projektu sodelujejo partnerji iz Trbovelj, Slovenske Bistrice, Labina in Rijeke. Projekt je odgovor na razvojne izzive manjših in srednje velikih mest z zaledjem na programskem območju, ki jih zaznamuje dominantna industrijska kulturna dediščina, ki pa je trenutno še premalo prepoznana kot unikatni razvojni potencial. Na Bienalu se bo predstavljalo večpomenskost umetniško-industrijske naveze, kakor tudi sam kontekst povezanosti umetnosti, znanosti in tehnologije.

Več
17.05.2023
26.04.2023
05.04.2023
28.03.2023
RIC © , Vse pravice pridržane | 8000plus d.o.o.
NE soglašam Soglašam

Soglasje za obveščanje

»Z vpisom svojega e-naslova in s klikom na gumb »Pošlji« dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica moje spodaj vpisane osebne podatke zbira in obdeluje ter jih uporablja za komunikacijo z mano in me po elektronski pošti, telefonu ali pisno obvešča v zvezi z aktualnimi dogodki ter ponudbo storitev, ki jih izvaja.«

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi elektronskega sporočila, ki ga prejmete z naše strani, ali pa nas kontaktirate na info@ric-sb.si. S podano zahtevo po odjavi s seznama za obveščanje bo vaš osebni podatek izbrisan iz predmetnih zbirk podatkov. Ravno tako imate pravico vpogleda in posredovanja informacije, katere vaše osebne podatke Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica hrani v zbirki podatkov, do spremembe ali dopolnitve osebnih podatkov. V tem primeru nas kontaktirate na info@ric-sb.si ter izrazite svojo zahtevo po vpogledu. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali skladno z zakonskimi določbami, strokovno in odgovorno.

»Z vpisom svojega e-naslova naslova in s klikom na gumb »Pošlji« izrecno potrjujem, da sem seznanjen(-a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe.« Upravljavec osebnih podatkov je Razvojno informacijski center Slovenska Bistrica, Trg svobode 5, 2310 Slovenska Bistrica. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na info@ric-sb.si. Vaše podatke bomo obravnavali diskretno. Več informacij glede zakonskih določil varstva osebnih podatkov najdete na spletni strani ric-sb.si.